Samen sterk: vergroot je succes met een betrouwbare logistieke partner

Gheroes distributie transport warehousing logistiek

Niet onze routes maken het verschil, maar onze drive.

Welkom bij Gheeraert: jouw strategische partner voor distributieoplossingen in de BeNeLux en Frankrijk. Bij Gheeraert gaan we verder dan logistiek; we bouwen duurzame partnerships op met onze "Gheroes" en klanten om samen te groeien.

Met onze warme familiewaarden, gedrevenheid en onberispelijke service zijn we meer dan alleen een logistiek bedrijf - we zijn jouw compagnons de route op weg naar succes.

Transics TX sky

Samen op weg met de klant

Wie er het best weet wat jouw bedrijf nodig heeft? Dat ben jijzelf.

We luisteren, kijken en sturen bij waar mogelijk. We stellen vragen, informeren en stemmen af. Zo geraken we samen vooruit!

Peter en Stijn Gheeraert transport logistiek

Groeien is bloeien

Samen groeien met onze klanten, daar krijgen we energie van! Met meer dan 70 jaar op de teller blijft Gheeraert zich opnieuw uitvinden. Doorheen de jaren hebben we een enorme evolutie gekend: in klanten, in materiaal en in technologie.

Ook onze Gheroes gaan uitdagingen aan en verkennen nieuwe wegen. Benieuwd? Check onze jobspagina.

Nieuws

Stefanie werkte 15 jaar in de luchtvaartsector, maar waagde in 2022 de sprong naar een nieuw avontuur in Gheeraert. Ondertussen heeft ze haar vertrouwde stekje in het filiaal in Beernem.

 

Dialoog is onontbeerlijk. Dat weet logistiek bedrijf Gheeraert als geen ander. Ook daar wordt al eens halt gehouden om na te denken, over de employee experience-strategie, bijvoorbeeld. De bestemming is ondertussen bereikt: bij Gheeraert werken, is werken in een sfeervolle, familiale omgeving met tal van groeimogelijkheden. In het nieuwste HR-magazine vertellen Stefaan De Vestele, HR-directeur, en Sarah Van Landschoot, employee experience strategist, eerlijk over de rit ernaartoe.