Uw logistiek in goede handen - Moving Forward Together

Driven by Gheroes

Driven by Gheroes

Bij Gheeraert nemen gemotiveerde en gedreven mensen het stuur over. Chauffeurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf – en het gezicht van jouw bedrijf als ze laden en lossen bij je klanten, altijd even persoonlijk als professioneel.

Als medewerker kan je bij ons doorgroeien en je specialiseren. We werken daarbij met een persoonlijk opleidingsplan waarin vakbekwaamheid én veiligheid centraal staan. Op weg naar een baan? Check onze jobspagina.

Driven by quality

Driven by quality

We zorgen ervoor dat je als klant met een gerust hart de goederen aan ons kan toevertrouwen.

Onze persoonlijke en kwaliteitsvolle service bestaat uit ervaren medewerkers met een grondige kennis van de transportsector, van de logistieke behandeling, van het specifieke stockbeheer en het professioneel omgaan met het vervoer van goederen.
We bespreken samen je specifieke logistieke behoeften om tot de beste en meest rendabele oplossing te komen.

Transics TX sky

Driven by innovation

Jaarlijks investeert Gheeraert in het informaticasysteem, het materiaal en de bedrijfsprocessen.

We onderhouden zelf onze eigen voertuigen in de garage/werkplaats en blijven zo altijd een stap voor op eventuele problemen.

Driven by you

Driven by you

We bouwen aan een langetermijnrelatie met onze klanten. 

We bieden je de beste transportoplossing aan voor een eerlijke transportprijs. We denken graag mee over de bedrijfsgrenzen heen om win-win situaties te bekomen.

Tailor-made services

Services op maat

Gheeraert Transport kenmerkt zich door flexibiliteit én transport op maat van de klant. Heb je een specifiek transportprobleem? Leg het ons voor. We zoeken samen de beste en meest rendabele oplossing.
Multifunctional drivers

Polyvalente lokale chauffeurs

Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van jouw bedrijf. Met medewerkers uit eigen streek verloopt de communicatie met je klanten optimaal en vlot. Zij gaan op een professionele manier om met de goederen die zij vervoeren, laden en lossen.

Consideration for the environment

Aandacht voor milieu

Wij plannen transportopdrachten volgens de kortste en meest efficiënte route. Daarnaast volgen onze chauffeurs een interne opleiding eco pro-actief rijden om economisch en milieuvriendelijk rijden te stimuleren.

Nieuws

31 maart staat bij veel truckers met stip genoteerd in de agenda, want vanaf dan kunnen ze met hun bestelwagen of truck terecht in de gloednieuwe truckwash in Brugge. Het is de tweede wasstraat die Gheeraert opent: de eerste is al 17 jaar een gevestigde waarde in Loppem en draait daar op volle toeren. “Het is fijn om te zien hoe het klantenbestand jaar na jaar groeit”, zegt Stephen Haeck, garageverantwoordelijke bij Gheeraert.

In een vroeger deel van Deny Logistics in Rekkem heeft Gheeraert dit jaar een nieuwe vestiging geopend. Het filiaal op het LAR-transportcentrum is al het achtste van het logistieke bedrijf in Vlaanderen.