Moving Forward Together

Driven by people

Driven by people

Mensen maken het verschil. Bij Gheeraert Transport willen we gemotiveerde mensen aan het stuur. Chauffeurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf – en het gezicht van jouw bedrijf als ze laden en lossen bij je klanten, altijd even persoonlijk als professioneel.

Als chauffeur kan je bij ons kan je doorgroeien van een B rijbewijs naar C en CE rijbewijs. We werken daarbij met een persoonlijk opleidingsplan waarin vakbekwaamheid én de veiligheid van onze medewerkers centraal staan. 

Driven by quality

Driven by quality

Transport Gheeraert specialiseert zich in transport met toegevoegde waarde. Daar hoort kwaliteitsservice op maat bij.

Het is altijd onze bedoeling om heel flexibel in te spelen op de logistieke uitdagingen waar je vandaag voor staat, zo gaan we samen op zoek naar de beste en meest rendabele oplossing. En daarin zijn we heel stipt.

Transics TX sky

Driven by innovation

Jaarlijks investeert Gheeraert Transport in het informaticasysteem, het materiaal en de bedrijfsprocessen.

We onderhouden zelf onze eigen voertuigen in de garage/werkplaats en blijven zo altijd een stap voor op eventuele problemen.

Driven by you

Driven by you

We zetten alles op alles om op de specifieke wensen van onze klanten in te gaan.

We bieden je de beste transportoplossing aan voor een eerlijke transport prijs. We denken graag mee over de bedrijfsgrenzen heen om win-win situaties te bekomen.

Tailor-made services

Services op maat

Gheeraert Transport kenmerkt zich door flexibiliteit én transport op maat van de klant. Heb je een specifiek transportprobleem? Leg het ons voor. We zoeken samen de beste en meest rendabele oplossing.
Multifunctional drivers

Polyvalente lokale chauffeurs

Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van jouw bedrijf. Met medewerkers uit eigen streek verloopt de communicatie met je klanten optimaal en vlot. Zij gaan op een professionele manier om met de goederen die zij vervoeren, laden en lossen.

Consideration for the environment

Aandacht voor milieu

Wij plannen transportopdrachten volgens de kortste en meest efficiënte route. Daarnaast volgen onze chauffeurs een interne opleiding eco pro-actief rijden om economisch en milieuvriendelijk rijden te stimuleren.

Nieuws

We kunnen met trots meedelen dat Gheeraert Transport een SQAS score behaalde van 90% tijdens de jongste audit eind februari.

Zo tonen we aan onze klanten in de chemische industrie dat we als transporteur voldoen aan de steeds strenger wordende eisen die worden gesteld op vlak van organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu. 

Bekijk de sfeerbeelden van de nieuwjaarsreceptie bij de ABC Cruise Terminal Toren te Zeebrugge.