Moving Forward Together

Driven by people

Driven by people

Bij Gheeraert Transport nemen gemotiveerde en gedreven mensen het stuur over. Chauffeurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf – en het gezicht van jouw bedrijf als ze laden en lossen bij je klanten, altijd even persoonlijk als professioneel.

Als medewerker kan je bij ons doorgroeien en je specialiseren. We werken daarbij met een persoonlijk opleidingsplan waarin vakbekwaamheid én veiligheid centraal staan. Op weg naar een baan? Check onze jobspagina.

Driven by quality

Driven by quality

We zorgen ervoor dat je als klant met een gerust hart de goederen aan ons kan toevertrouwen.

Onze persoonlijke en kwaliteitsvolle service bestaat uit ervaren medewerkers met een grondige kennis van de transportsector, van de logistieke behandeling, van het specifieke stockbeheer en het professioneel omgaan met het vervoer van goederen.
We bespreken samen je specifieke logistieke behoeften om tot de beste en meest rendabele oplossing te komen.

Transics TX sky

Driven by innovation

Jaarlijks investeert Gheeraert Transport in het informaticasysteem, het materiaal en de bedrijfsprocessen.

We onderhouden zelf onze eigen voertuigen in de garage/werkplaats en blijven zo altijd een stap voor op eventuele problemen.

Driven by you

Driven by you

We doen ons best om op de specifieke wensen van onze klanten in te gaan.

We bieden je de beste transportoplossing aan voor een eerlijke transport prijs. We denken graag mee over de bedrijfsgrenzen heen om win-win situaties te bekomen.

Tailor-made services

Services op maat

Gheeraert Transport kenmerkt zich door flexibiliteit én transport op maat van de klant. Heb je een specifiek transportprobleem? Leg het ons voor. We zoeken samen de beste en meest rendabele oplossing.
Multifunctional drivers

Polyvalente lokale chauffeurs

Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van jouw bedrijf. Met medewerkers uit eigen streek verloopt de communicatie met je klanten optimaal en vlot. Zij gaan op een professionele manier om met de goederen die zij vervoeren, laden en lossen.

Consideration for the environment

Aandacht voor milieu

Wij plannen transportopdrachten volgens de kortste en meest efficiënte route. Daarnaast volgen onze chauffeurs een interne opleiding eco pro-actief rijden om economisch en milieuvriendelijk rijden te stimuleren.

Nieuws

Steeds meer IKEA-klanten vinden hun weg naar Gheeraert om hun goederen op te halen. Zo steeg het aantal bestellingen van 10 naar 15 à 20 klanten per dag.  Sinds de opstart in maart 2021 kreeg het Loppemse pick-up point al 435 bezoekers. “Klanten vinden het vooral fijn om hun spullen dicht bij huis op te halen”, zegt Warehouse Supervisor Christophe Depree.

Aan een gezellig haardvuur en naast de kerstboom blikten we een video in waarbij we stilstaan bij het afgelopen jaar 2020, we een flashblack horen van de afgelopen 70 jaar. Maar vooral waar we de komende jaren van dromen en naartoe gaan met jullie.