Moving Forward Together - meer dan 65 jaar ervaring als transportbedrijf

Transporteur van het Jaar word je niet zomaar. Dat word je door kwaliteit te leveren, service op maat te bieden en een gezond financieel beleid te voeren, maar ook door de transportuitdagingen van morgen aan te gaan en daarvoor de juiste middelen en mensen in te zetten. Transporteur van het Jaar word je samen met je medewerkers én met je klanten!

Driven by quality

Driven by quality

Kwaliteit betekent het stipt leveren van maatwerk, waarbij we je telkens de best passende oplossing aanbieden. Ons doel is om flexibel in te spelen op de wensen van onze klant en iedereen eerlijk en in real time alle nodige informatie te bezorgen.

Strevend naar een langetermijnsamenwerking met onze klanten.

Driven by people

Driven by people

Gheeraert Transport trekt graag gemotiveerde medewerkers aan.

We werken als team samen en investeren in een persoonlijk opleidingsplan waarin vakbekwaamheid én de veiligheid van onze medewerkers centraal staan.

Driven by innovation

Driven by innovation

Jaarlijks investeert Gheeraert Transport in het informaticasysteem, het materiaal en de bedrijfsprocessen.

We onderhouden zelf onze eigen voertuigen in de garage/werkplaats en blijven zo altijd een stap voor op eventuele problemen. 

Driven by you

Driven by you

We zetten alles op alles om op de wensen van onze klanten in te gaan.

We bieden je de beste transportoplossing aan voor een eerlijke transport prijs. We denken graag mee over de bedrijfsgrenzen heen om win-win situaties te bekomen.

Tailor-made services

Services op maat

Gheeraert Transport kenmerkt zich door flexibiliteit én transport op maat van de klant. Heb je een specifiek transportprobleem? Leg het ons voor. We zoeken samen de beste en meest rendabele oplossing.
Multifunctional drivers

Polyvalente lokale chauffeurs

Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van jouw bedrijf. Met medewerkers uit eigen streek verloopt de communicatie met je klanten optimaal en vlot. Zij gaan op een professionele manier om met de goederen die zij vervoeren, laden en lossen.

Consideration for the environment

Aandacht voor milieu

Wij plannen transportopdrachten volgens de kortste en meest efficiënte route. Daarnaast volgen onze chauffeurs een interne opleiding eco pro-actief rijden om economisch en milieuvriendelijk rijden te stimuleren.

Nieuws

Naar jaarlijkse traditie blikken we op de nieuwjaarsreceptie met alle medewerkers even terug op het afgelopen jaar en kaarten we aan wat we belangrijk vinden in de toekomst.

Lees het interview met zaakvoerders Peter en Stijn Gheeraert in TransportMedia waarin de neven hun ambities uit de doeken doen en hoe ze inspelen op de grote tendensen in wegtransport van vandaag (en morgen).