Uw logistiek in goede handen - Moving Forward Together

Gheroes Wij fiksen alles transport logistiek

Wij fiksen alles

Koffie, kunst, jacuzzi's, fitnesstoestellen, glas, landbouwmachines, chemische producten, bouwmaterialen ... Bedenk het en onze Gheroes vervoeren het!

Ben je zelf op zoek naar een uitstekende partner voor transport en stockage? Wij zorgen voor een topcombinatie van materiaal, magazijnen en mensen!

Transics TX sky

Samen op weg met de klant

Wie er het best weet wat jouw bedrijf nodig heeft? Dat ben jijzelf.

We luisteren, kijken en sturen bij waar mogelijk. We stellen vragen, informeren en stemmen af. Zo geraken we samen vooruit!

Peter en Stijn Gheeraert transport logistiek

Groeien is bloeien

Samen groeien met onze klanten, daar krijgen we energie van! Met meer dan 70 jaar op de teller blijft Gheeraert zich opnieuw uitvinden. Doorheen de jaren hebben we een enorme evolutie gekend: in klanten, in materiaal en in technologie.

Ook onze Gheroes gaan uitdagingen aan en verkennen nieuwe wegen. Benieuwd? Check onze jobspagina.

Gheroes zijn nooit alleen

Gheroes zijn nooit alleen

Gheeraert streeft ernaar om elk logistiek project vlekkeloos te laten verlopen, met respect voor mens en omgeving. Daarom investeren we in praktijkgerichte opleidingen, goed onderhouden materiaal en het algemeen welzijn van onze Gheroes.

Niet onze routes maken het verschil, maar onze drive.

Tailor-made services

Services op maat

Gheeraert Transport kenmerkt zich door flexibiliteit én transport op maat van de klant. Heb je een specifiek transportprobleem? Leg het ons voor. We zoeken samen de beste en meest rendabele oplossing.
Multifunctional drivers

Gheroes in vervoering

Dag na dag brengen onze Gheroes bedrijven in verbinding. Soms onzichtbaar en geruisloos voor de buitenwereld, maar zo ontzettend essentieel. Zij zijn het rijdend hart van de economie. Zij zorgen ervoor dat bedrijven blijven draaien. Zo kun jij je optimaal focussen op jouw businessactiviteit.

Consideration for the environment

Aandacht voor milieu

Wij plannen transportopdrachten volgens de kortste en meest efficiënte route. Daarnaast volgen onze chauffeurs een interne opleiding eco pro-actief rijden om economisch en milieuvriendelijk rijden te stimuleren.

Nieuws

Dialoog is onontbeerlijk. Dat weet logistiek bedrijf Gheeraert als geen ander. Ook daar wordt al eens halt gehouden om na te denken, over de employee experience-strategie, bijvoorbeeld. De bestemming is ondertussen bereikt: bij Gheeraert werken, is werken in een sfeervolle, familiale omgeving met tal van groeimogelijkheden. In het nieuwste HR-magazine vertellen Stefaan De Vestele, HR-directeur, en Sarah Van Landschoot, employee experience strategist, eerlijk over de rit ernaartoe.

Heb je de nieuwste campagne van Transport en Logistiek Vlaanderen en TVM al gezien?

Nog niet? Laat je dan verrassen, want het filmpje is onder meer opgenomen op campus Loppem, hét ideale decor voor een bewustmakingscampagne.